Välj en sida

Hua, nu har det blivit vinter. Kallt men ännu barmark. Får duga. Gott Nytt År till alla får man väl säga. Vi hade Nyårsträff på vår lilla klubb med uppletande och korvgrillning. Mycket trevligt. Vi ska försöka få det till en tradition.
Nedan, Cleia på väg till uppletande.

Cleia är på G hela dagarna, helt outtröttlig. Hon har blivit så ”vuxen”, ser nästan ”stor” ut. Hon har blivit rätt bra på att komma på inkallning och att strunta i hundar och folk. Ska försöka få lite lydnad på henne nu.
Det verkar som Malco mår bättre nu. Kan det vara tanden som spökat? Han har skitkul med Cleia, dom busar och sliter och drar i det mesta. Trodde ett tag att Cleia skulle bli tandlös, det såg inte ut som om det kom några nya men det är ju inte konstigt som hon kampar med Malco. Hon har väl slitit ut alla halvt lösa tänder i förtid. Nu börjar hon se normal ut i munnen.
I morse kom hon upp i sängen med en tom Champagneflaska. Hon bär på allt.

Vi har nu i stort sätt flyttat vår klubb från Huddinge till Norsborg coh håller för fullt på med ombyggnad av klubbstugan. Det har ju varit en fotbollsklubb förut så stugan var indelad i bl.a. två omklädningsrum men nu har vi slagit ut väggarna så vi får ett stort ”klubbrum”.