Välj en sida

På nåt sätt tycker jag alltid att det är lite ”vår” redan så har års. Det har vänt och man ser redan nu att det är ljusare ute och solen börjar värma. Snart börjar fåglarna sjunga också. Absolut rätt tid. Men det är fortfarande skitkallt men det har faktiskt inte påverkat lydnadsträningen (konstigt).

Vi har tränat lite varje dag. I går kom det ett par medlemmar med en unghund när jag tränade Cleia, dom frågade om dom störde. Absolut inte sa jag som gillar störning så dom kliver in på plan med unghunden lös och den kutar naturligtvis fram till Cleia och vill leka. Jag tränade en bra stund med hunden rantande runt fötterna och Cleia skötte sig kanom. Hon reagerade/sa till unghunden en gång och det var när vi tränade kryp och hunden gick och nosade henne i baken. Hon vände sig om och fräste lite men hon gick inte upp. Hon var sååå jäkla duktig.

Jag sitter och knackar på min gamla bärbara för jag har naturligtvis lyckats låsa min dator. Jag skulle återställa den och den låste sig så nu får jag flirta med min datakompis eller kanske rent av lämna in den.

Datorer och bilar ska bara gå tycker jag.