Välj en sida

REGLER för utmaningen lyder som följer:
Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv och samtidigt ange reglerna för leken på sin hemsida. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver personen en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska fnatta in och läsa på ens egen hemsida för mer information

  • 1. Jag bär omkring på bägges matskålar så matte/husse får alltid leta efter dem. (Jilliz)
  • 2. Jag släpar omkring på skor/stövlar så matte/husse får leta efter dem. Dom blir lite sura när dom har bråttom. 
  • Det är ett himla letande i det här huset. ( Malco)
  • 3. Jag blir skitförbannad om nån”petar” på mig när jag lagt mig i sängen. (Malco)
  • 4. Vi ylar som dårar när telefonen ringer. (Båda)
  • 5. Jag kan sitta i timmar vid staketet och glo in på grannens tomt och vänta på att den dumma grannhunden kommer ut så jag kan skälla på den. (Jilliz).
  • 6. Jag kan inte gå ut genom dörren utan att ha en doja i mun och skälla samtidigt. (Malco)