Välj en sida

I dag har vi tränat sök igen och det var rena sommaren ute. Jag har blivit lite jobbig för jag har svårt att vara tyst när jag är uppbunden i skogen när någon annan hund får jobba. Klart man blir avis. Sök är sååå kul och jag skötte mig jättebra idag. Jag skällde  riktigt ihållande på figgarna och jag gick fina tomslag.
Annars är jag lite ”ynklig” för tillfället, vill inte vara käck och så på lydnaden. Bl.a. så har apportbockarna plötsligt blivir tunga och jobbiga. Ehrlichiakänning säger matte. Så hon har ställt in allt tävlande under våren så jag ska komma igen och tycka allt är roligt. Vi har varit på lite olika planer och tränat och då reagerar jag direkt negativt. Matte tror att om vi åker runt riktigt mycket så vänjer jag mig så jag kan koncentrera mig igen.
Mina sökkkompisar ska tävla lydnadsklass så vi  ”miljötränar” dem och det är ju toppen för mig. Matte suckar för jag är den tredje hunden som fått Ehrlichia och fått i stort sett samma symptom, känslig på lydnaden bl.a. Nån där uppe har bestämt att matte inte ska ha någon tävlingshund. Men som hon säger; det är ändå träningen som är roligast.