Välj en sida

Det var ett tag sen senast, jag har varit lite ”off” så vi har varit och tagit prov på Ehrlichia igen. Matte har erfarenhet av  ”vårsvackor” från de andra hundarna.
Vad har vi gjort sen sist då? Vi har tränat Mondioring och förra veckan var jag lite seg och okoncentrerad på skyddet så vi tränade bara lite M-lydnad i tisdags.
I lördags tävlade vi hkl-sök och vi genomförde tävlingen, mer var det väl inte men det var vi ensamma om, alla klasser inräknade, så vi vann. Jag hittade alla figgarna men fick bara 6,5-7 på söket, snålt. Uppletandet gick bättre 10-9. Sen ”dog” jag på lydnaden, det är otäckt när det står domare mm på plan. Usch, jag kan inte koncentrera mig. Jag har ju som sagt varit ”off” ett tag.
I går hade vi träningstävling på klubben och matte gick in på plan med mig och ”lekte” lydnad. Vi hade skitkul. Sen gick matte elitlydnaden med Jilliz, helt otränad, och det gick skitbra. ”Tysk visselpipa” som vanligt men han var hyperladdad och skrattade hela tiden.
I dag har vi spårat, både jag och Jilliz, det var länge sen och skitkul. Sen var vi på klubben och tränade släppande med visselpipa (Mondioring) och då var jag superladdad igen. Hoppas ”svackan” är över.