Välj en sida

I går tränade vi Mondioring igen, bara lydnaden. Knepigt nog. Det är svårt att inte få röra alla roliga saker som ligger över hela planen. Matte säger att jag måste lära mig att de inte betyder någonting. Vad snackar hon om, det är ju bitstockar, skyddsärmar, dockor mm, mm. Skulle inte det betyda nåt!? Jag ÄLSKAR ju att bita, ruska, dra.  Hur som helst, vi tränade mondioring-framåtsändande. Det ska gå i tusen knyck och sen tvärvända om matte blåser i visselpipan. Jag är ju skitsnabb men matte har lärt mig att gå sakta i bruks-framåtsändandet så jag blir lite kluven där. Måste lära mig att sära på dem. Om jag lyssnar går det nog för matte har ju olika kommandon. Sen apporterade vi lite. En väska, en diskborste, ett stort lurvigt gosedjur tex. Svårt att inte ruska men det börjar bli bättre. Om jag sköter mig får jag ju kampa med matte och det är kul.
Vi tränade lite stå, sitt, ligg också. Det kan jag rätt bra men nu har matte fåt för sig att jag ska lägga mig bakåt, så där som Jilliz alltid gör. Nu duger det inte att lägga sig nu ska man lägga sig på ett visst sätt också. Vi gjorde 2 hopp på rättuppstående 1m och det går som på räls. Längdhinder får vi träna när vi är i Enköping.
Exit var jätteduktig och släppte hur bra som helst för Tobbe igår. Det verkar som något gick in vid förra träningen. Vi står bredvid och apploderar så han får sola sig i glansen och det verkar som han gillar det.
Exit alltså. OK, Tobbe får lite applåder han också.
I morgon är det sök igen och om det här vädret fortsätter så blir det nog spår vad det lider.