Välj en sida

Spår, spår, spår. Det är mycket sånt nu. Det tar sin tid att snitsla upp 10 elitspår, fixa rutor, mäta och mäta. Så att allt blir så bra som möjligt för dom tävlande. Men vi är ett sånt bra gäng som sliter så det är bara roligt. Tävlingen är på lördag.

Cleia fick gå spår igen idag och det var 2 km långt. Hon går som om hon aldrig gjort annat. Hon verkar inte bli särskilt trött heller. Man ska ju träna baklänges, är det inte så. Alltså, man börjar med elit för att kunna tävla appell.

Det är så kul när dom bara har det i sig så där. Malco och Jilliz var likadana. Det behövs inga motivationsspår här inte. Ännu i alla fall.

Med Cleia har jag gjort tvärtom vad ”de lärda” säger. Börjat med sök. Man ska ju börja med spår annars är det svårt att få ner näsan sägs det. Hmm. Håller inte riktigt med där. Tror nog mer på att man måste vara mycket tydlig med allt man gör så hunden förstår vad den ska göra. Jag har inte sett att det på något sätt skulle vara annorlunda med Cleia än dem som jag börjat med spår på.