Välj en sida

Hej å hå!
I fredags spårade vi, det var l’änge sen. Jag var nog lite ”nonchig” i början med skärpte till mig efter hand. Det var ju skitkul.
I går var det sök igen, vi startade 09.30 och slutade runt 16.00-tiden. en heldag. Jilliz får följa med som ”vall-hund” och det tycker han är kul. En Berner, Arriba, brukar också hjälpa till att valla. Det är de ”gamlas” uppgift.
Det var en ganska svår bana de fått till och figgarna slåss numera om att försöka gömma sig ”under marken”. Jag var lite strulig i början måste erkännas, gick lite grunt på första slagen, men det godkändes naturligtvis inte så det var bara att skärpa sig. Kände mig tvungen att ”göra mig till” så jag skällde som aldrig förr på figgarna. Matte har blivit lite mer noga nu och kommer ut och hämtar mig och jag skäller ända tills hon säger till.
I dag har det varit lite lungt, ett djäkla väder.