Välj en sida

I dag spårade vi igen. Jag gick ut spåren till Quera och Noe. Ganska långa spår blev det. Quera går bra med driv MEN vill inte markera föremål. Därför har jag inte lagt ut några utan bara slut, som hon numera blir glad för. Provade med ett föremål idag, som hon markerade men gick vidare. Så vi stannade passivt (man går inte förbi ett markerat föremål). Jag kan vänta hur länge som helst, hon får inte gå vidare förrän hon markerat. Tog nog 10 min. Detta ska vi jobba vidare på. Brukar inte vara några problem.

Noe har blivit en spårhund nu. Han skulle behöva mer drag, tycker jag, men han jobbar bra och självständigt. Är skitduktig med apporterna. Missar aldrig/sällan nån.

Sen blev det uppletande, där går det bra att hämta föremål. Har inte börjat med avlämnandet ännu. Det tar vi vid sidan om