Välj en sida

Äntligen fick man ändan ur vagnen och åkte ut och spårade. Så jäkla kul. Vi åkte till ett ställe där vi nog inte varit på 10 år och det såg precis likadant ut. Skönt, det kunde lika gärna varit skövlat.

Cleia fick två relativt korta spår med bara slut. Måste ju kolla hur mycket hon snappat. Det är medfött, hon var hysteriskt motiverad så det blev lite fort-men-fel. Hon missade inget men lite hit och dit. Både Jilliz och Malco var precis likadana, det försvinner av sig själv med träning. Jag lägger mig aldrig i deras sätt att spåra utan planerar bara efter hur de beter sig. Inga problem. Hon är för jäkligt trevlig den lille damen. Hon har blivit betydligt mer ”kontaktig” och det är skönt så självständig som hon är. I morgon är det dags för sök igen, jag jobbar mycket med markeringarna nu och det går riktigt bra.

Malco var som vanligt kanon på spåret. Han fick ett jobbigt spår i ris, gamla jordiga traktorspår mm så han gick i ett riktigt behagligt tempo. Det är en fröjd att se hur han jobbar sig ur problem.

Spår är en trevlig träningsform. Hade nästan glömt hur glassigt det är jämfört med sök. Man går ut sina spår sen fikar man och umgås. Dags att gå spåren , sen fikar man igen och sist går man en skogspromenad med vovvarna. Kan livet bli skönare?

Postat2009-06-21KategorierMina mallar5 kommentarertill Spår Redigera”Spår”