Välj en sida

Tiden går som det heter och livet går sin gilla gång. Vi tränar väl på som vanligt med spår på tisdagar, rapport på lördagar och sök på söndagar. Den här veckan blev det varken spår eller rapport. Till viss del beroende på sportlovet kan tänka. Men sök körde vi idag och eftersom Malco har haft problem att ”dra” ut i skogen på påvis (man får inte dra i kopplet) så har det införskaffats ett nytt tjänstetecken med ring bak så den fungerar ungefär som en sele  och då var det inga problem. Han drar mig ut till figgen. I dag körde vi påvisövningar med dolda figgar för att se om han går i skall men det gick bra. Nu ska vi köra hårt med egna rullen så det sitter som en smäck.
I dag blev han lite trött faktiskt, första gången tror jag. Det var mycket tankearbete och det är ju mycket jobbigare än att springa.
I onsdags fick han gå elitlydnadsprogrammet. TL ville träna inför vår träningstävling där en skulle tävla i det. Det gick över förväntan. Han gjorde allt absolut godkänt utom dirigeringar som vi aldrig tränat. Dumrutan inga problem, jag blev lite impad av den lille och fick bekräftelse på hur viktigt det är att grunda.