Välj en sida

I söndag var det sök igen. Det var ett par där som var lite intresserade av malinois så dom följde med och tittade på när Cleia gick. Vi gjorde en kul grej, hon fick se när två figgar gick ut samtidigt ca 10m, sen tog jag bort henne därifrån under tiden figgarna placerade ut sig (glömde lägga ut dem innan). Jädrar vad hon sprang.

Gjorde likadant med Malco sen. På första skicket stack han iväg som sjutton men gjorde en ”halvhalt” vid ca 10m och kollade in bakom en gran. Trodde att han kommit på oss. Åt andra hållet fans det ingen tvekan. Det var bergigt (lat matte) och Malco gick som sista hund och vi var fikasugna så det blev lite ”raggarsök” med honom. Figgarna hade bollar som han fick. Ibland skällde han mycket, ibland lite, ibland blev det ”hitta” direkt. Han blev supertaggad av det. Man ska nog köra lite ”toksök” ibland.

Nu har det blivit så ljust ute så när Leffe kommer hem tar han ut Malco och jag går iväg och tränar lydnad med Cleia. Kul att se hur det går framåt med henne. Vi får väl ”putsa lite” till bara. Hi, hi.