Välj en sida

I går var vi och tävlade sök-hkl. Vi tävlar även om vi är uppflyttade, vi behöver komma ut båda två. Malco var för första gången lite ”störd” även på söket. Det tog nog 4-5 slag innan han ”vakande upp”. Plötsligt tittade han på mig med ”jabba-vi-kör-sök-blicken”. Sen gick han som tåget. Hittade alla figgar och vi fick en 8:a. Helt OK då han var lite ”off” i början. För första gången fick jag beröm för mitt stigarbete. Kul. Uppletandet gick bra, 9-9.
På lydnaden blev han mer okoncentrerd än han varit på länge. Mycket störd av tävlingsledaren (som var av den vandrande typen) På framåtsändandet vandrade TL snett framför oss under momentet och Malco som redan låst sig på honom sprang naturligtvis åt det hållet med DK som följd, åt andra hållet gick han fram till en i gruppen???? Betyg 0. Tur att vi var uppflytade. Både special och lydnadspoängen räckte till uppflyttning men totalen blev 463.

Idag tränade vi sök och jag körde system med Malco och han gick mycket bra framslag, taggad till tusen.

Det är jättesvårt att veta hur man ska tackla hans ”låsning” på tävling. Vi fortsätter tävla på för att se om mängdträning kan ge resultat. Jag tycker att även om han känns ”borta” så utför han fler och fler moment. Vi får se.