Välj en sida

I dag har vi tränat sök igen, från 10.00 till 16.00 inkl fika mm. Det tar lite tid när man är 10st. Men det är skitkul, mycket väntan för oss hundar men vad gör det när det är så kul när vi väl tränar. Vi körde nära klubben idag så det blev ett par skick där vi brukar ta rastrundan och det tyckte jag var lite knasigt. Jag kutar väl inte sökslag på min raststig men man fick ju ge sig som vanligt, det gäller att lita på matte hur knasigt hon än lagt upp det.
Jag skall-markerar ju men de som kör rulle och kommit en liten bit fick prova på att ta ”riktig” rulle idag. Det gick riktigt bra. Figgen fick hjälpa till att peta in den, För Yo-Yo fick vi öppna den ena sidan sen gick det som en dans. Även Simon tog den bra, men öppen. Felice tog den som den var. Det roliga var att de direkt började leta efter den. Det går framåt, hoppas att det blir lite tävlingar i vår nu för några i gruppen.
Cora har kommit in i en liten ”fröken-period” lite lat. Men det hade hon ingenting för, här blir det inget godis om man inte jobbar och det fattade hon ganska fort. Full rulle igen.
Labben Vira är ny men går ”som tåget”. Matte såg inte Diva men det hade gått bra. Exit börjar gå av sig själv nu och han skäller bra.
Jingel är ju bara bebis men hon har inga problem att kuta ut. Godis!!!! Det är så kul att se Cheva, hon far som en raket i skogen nu, hon bara stod och glodde de första gångerna. De båda har fått i ”läxa” att jobba på ”rullen-är-kul”.
När vi kom hem blev det mat sen somnade både matte och jag på soffan. Kan livet bli bättre?