Välj en sida

I dag har vi tränat sök igen och vi var 12 st så det tog 5 timmar men det är så kul att se alla hundars utveckling så det gör inget. Vi tar en fika på mitten. Sen går vi en promenad efter så det blir verkligen en heldag.

Cleia är för dj..lig. Jag provade att köra henne utan nån som helst retning och med figgarna på fulldjup för att se hur motiverad hon var och den djäkla hunden går som om hon aldrig gjort annat. Hon visste precis vad hon skulle göra. Några skick gick hon t.o.m. rakt. Annars var det lite si och så med det men hon missade inte en enda figge. Vi tränade även skallmarkering, vi sidan om, och hon har inga som helst problem att gå i skall så det ska nog gå bra.
Nu kan vi börja träna på allvar. Nästa gång börjar vi fokusera på raka skick och mer markeringsövningar. Efter besöket hos syrran så tränade vi även sitt, ligg, stå under uppvärmningen.

Malco var supertaggad i dag och gick som tusan. Vi var på en riktigt bergig bana och lade några figgar högt upp på bergen och lite knepigt men han for bara rätt upp för bergen. Han skällde även ihållande på alla figgar. F-n också, jag måste få till hans ”rädsla” för lydnadsplanen.