Välj en sida

I dag var det rapport igen. Vi var 11 hundar men det går ju fortare än i sök. Jag hade fullt upp med att skicka/ta emot 3 hundar. Mina 2 plus en kompis rottistik. Cleia fick gå som första-hund. Vi ville ju ha en kanonsäker hund först, hi-hi. Hon är yngst men vete sjutton om hon inte är mest på G. Hon drar nästan omkull mig när det är hennes tur, så taggad är hon. Sen går hon som tåget och inte sjutton stannar hon när hon kommer till stationen. Nädå, full fart förbi och till filten. Ja, ja, hon sansar nog till sig.

Malco gick faktiskt riktigt bra idag, inte en tvekan. Det är så kul när han verkar må bra. Han är ju så skön att ha ihop med andra hundar, han bryr sig inte.

Sen åkte vi till klubben (några 100m ) och fikade sen gick jag och en kompis hem. Det är så häftigt att den nya klubben ligger så till så man har en bra promenad hem på runt 40 min. Cleia har blivit så bra när det kommer folk och hundar, hon kommer direkt när jag ropar och jag kopplar upp henne för säkerhets skull. Malco går fint vid sidan lös. Det skulle nog hon också göra men jag tar det säkra före det osäkra då det finns hundrädda peroner.

I morgon är det sök igen. Ingen rast, ingen ro.

Postat2009-02-07KategorierMina mallarLämna en kommentartill Rapport Redigera”Rapport”