Välj en sida

I dag har vi tränat rapport. Det var jättelänge sen så det var lite spännande att se om Malco ”glömt” eller vilat sig i form. Det var det senaste visade det sig. Han gick jättebra och var taggad till tusen. Vi så nog ut som om vi skulle flytta när vi gick ut i skogen. Ryggsäckar, filtar, kompostbur mm. Har man valp så har man. Hon är för skön, Cleia, hon finner sig i vad som helst. Jaha, nu ska vi bo i skogen, då roar jag mig med diverse markmaterial.

Det är inga problem med illamående i bilen längre så hon åker så tryggt i sin bur bak. Skönt. Hemma går det hur bra som helst förutom att man gjorde misstaget att köpa ett par pipleksaker. Pip, pip, pip, hur länge som helst. Men kul har hon. Hon ser så stolt ut när hon kutar omkring med pipen i mun. Malco, som aldrig varit mycket för pipleksaker ser mest lidande ut men tar ibland tag i andra sidan och sen har dom dragkamp. Dom har mer och mer kul.

Jag hittade naturligtvis en fästing på henne så nu köpte jag Frontline och satte på. Hoppas det hjälper. Trodde att vi skulle klara oss men det är ju skitvarmt ute.