Välj en sida

Fy för den lede var en del är otrevliga. Jag råkade gå ner på ett fält som några IPO-människor lagt spår på. Jag kom från ett annat håll, parkerade på andra sidan fältet som är flera hundra meter ifrån deras ”start”.
Hur F-n ska jag då vet att prickarna på andra sidan fältet hade lagt spår utmed vägen där jag gick på andra sidan, flera hundra meter därifrån?!
Jag såg dom som prickar långt bort och gick inte ut där jag brukar utan fortsatte på grusvägen och gick ut i kanten på fältet låååånt bort.
Jag hör när jag kommer närmare att några vrålskriker men hör inte vad dom säger. Men då jag gick i skogskanten ett par meter in på fältet bara så fortsatte jag i kanten tills jag kunde gå upp på vägen igen (det var mycket risigt så man kom inte igenom), kunde röra sig om 50m.
Då jag hämtat bilen körde jag runt till dom för att prata. Huj, vad utskälld jag blev.
Han sa; ge fan i att klampa runt i våra spår.
Jag skulle veta att dom hade lagt några speciella, långa spår över hela fältet och så nära vägen där jag gick, flera hundra m bort.
Jag trodde det var grönt 500m bort på andra sidan fältet.
Jag skulle fatta att dom hade fler hundar och att dom var flera. Det hela var mycket otrevligt till gränsen hotfullt. Jag skulle inte vilja träffa denna karl en mörk kväll när han var på detta humör.
Vad tror dom, att man är tankeläsare? Hur många gånger har det inte kommit folk klampande över mina spår? Man får ta det som en störningsträning.
Om man klampar in i varandras spår brukar man säga, det är lugnt, nu får vi extra träning. Eller nåt sånt.
Har faktiskt aldrig på alla år mött såna otrevliga hundmänniskor. Jag vet vilka dom är och att dom tävlar på mycket hög nivå men det gör många av mina bekanta utan att sätta sig på ”höga hästar”.
Jag tyckte att det var mycket otrevligt att få se denna sida av honom, vilket jag sa och åkte därifrån.

Jag har hört rykten om att en del tycket att han är mycket otrevlig. Nu förstår jag vad dom menar.