Välj en sida

Tiden går, Cleia har blivit 3 mån och har sista veckan varit som en ilsken piraja. Hon är skitkul. Ska bli kul att se vad det blir av det blir av henne.
I helgen tränade vi både rapport och sök och Malco var i fin form. Cleia fick prova på rapport också och hon höll på att försvinna till B-stationen helt av sig själv. Där vilar inga ledsamheter.

Jag tycker att hon blivit ”vuxen” så fort, jämfört med hanarna jag haft. Det är ju förståss ett tag sen jag hade tik. Dom mognar nog mycket fortare eller också är Cleia ovanligt smart och intelligent. Så är det naturligtvis, självklart.

I går var vi ute och spårade i ösregnet och både Malco och cleia fick spåra. Malco for som ett jehu som vanligt. En ny bekantskap (rottisägare) som aldrig varit med på spår fick hänga i linan efter Malco och det tyckte hon var jättespännande. Det gick lite för fort för hon bromsade inte men det gick bra. Han bryr sig inte om vem som hänger i snöret bara han får spåra.

Lena, min kompis, tappade sin mobil på sitt spår och hennes hund (rottis), gick av på vilt så hon hittade den inte men då skickade vi ut ”den fantastiske” Malco och han frispårade och kom kutande med mobilen i mun. Såå gulligt!