Välj en sida

Ja, nu har det gått en vecka sen Malco skar sig i tassen och det ser jättefint ut. Han har en liten strumpa på tassen och ser jättesjuk ut. Han är väldigt lugn och snäll, det är som om han vet att han ska ta det lung. Är tom snäll att gå med i koppel men jag vet att han skulle explodera om han fick gå lös. Men, men, snart har halva tiden gått.

I söndags var vi och tittade på ett par klubbkomisar som tävlade akl-sök. Ja, vi fick inte se söket för dom hade mycket konstiga regler där. Det fick bara gå med en på stigen och det måste vara samma person hela tiden, så de som ville se de sina fick inte gå med alls medan den som blev ”utvald” var tvungen att gå med alla 11 hundar. Ingen som helst info om det i klubbstugan utan det var flera som slösade bensin i onödan om man säger så.

Sen gjorde den ena domaren det jag avskyr, började ”hjälpa” en av de tävlande med träningstips. Vad f–n vet hon om dennes träning och vad hon har för bakgrund. Stackaren blev ju bara förvirrad. Domaren är bara där för att döma, inget annat, om den inte blir tillfrågad. Då är det en annan sak. Så var inte fallet här.

Det gick jättebra för våra kompisar, 1:a och 3:a. Med bra betyg på söket, 10-10 och 9-8,5, lite missar i lydnaden men den kommer så småningom, de är så unga ännu. En blev uppflyttad, kul.