Välj en sida

Vilken sökgrupp jag är med i!! I dag kom dom med chokladaskar och en pava whisky till mig som tack för all hjälp de fått. Måste erkänna att det kom en liten tår, vilka gulliga kompisar. Klart man ställer upp med det man kan. Det snackas om att det är svårt med sökgrupper, att man lätt blir osams mm. Det gäller inte vår grupp. Klart vi har våra diskussioner men det är bara hälsosamt. Däremot finns det inga ”fulheter” tycker jag. Är det nåt så pratar vi om det sen är det ur världen. För det mesta skrattar vi bara. OCH, det smittar av sig på både hundar och träning.
I dag gick det riktigt bra för alla tycker jag. Staffan bytte hund och det gjorde han rätt i, Rocky gick som en torped i skogen och verkade tycka att det var jättekul. Den ”gamla” Rambo tränar rapport nu och det verkar passa honom bättre än sök.
Malco far fram som en furie nu när vi backat lite. Stackars figgar som ska kampa med honom. Vi kör lite visaövningar varje gång så det ska nog ramla på plats till sist. Han var så söt idag när vi gjorde en sån övning. Han fick en lösrulle och sprang till mig med den sen ställde han upp direkt med näsan ut i skogen för nästa skick. Påvis, vad är det?