Välj en sida

Nu känns det kul, det verkar som Cleia har mognat och pusselbitarna jag gett henne börjar ramla på plats. Hon börjar bli mycket förig i lydnaden. I torsdags på vår vanliga klubbträning var hon med på en ”riktig” platsliggning för första gången och hon ser hur trygg ut som helst.

Jag har ju inte tränat någon som helst linförighet eller fritt följ utan ”bara” belönat rätt position vid vänster sida vilket hon snappat fint. I dag provade jag att bara gå iväg och hon följde med skitsnyggt. Så läckert. Hon är så djäkla stabil den lille damen.
Malco är/var mycket mer signalkänslig så har var lite knepig om jag råkade ge två signaler samtidigt. Nu är hon så där konstig igen verkade han tänka och gjorde ingenting. Det gällde att ha tungan rätt i mun så han inte missförstod. Cleia är ”stadigare”. Men så är hon en tjej också.

Jag har såna underbara kompisar på klubben som ställer upp och alla hjälper varadra. På senare tid har det även blivit bättre sammanhållning och nu ska alla hjälpas åt att fixa på anläggningen. Ska bli skitkul.

På söndag ska vi hoppa över söket för att följa med och stötta flera klubbkompisar som ska tävla akl och lydnad. Vi hoppas naturligtvis på många tårtor nästa torsdag.