Välj en sida

Man lär sig nåt nytt varje dag. I dag lärde jag mig att jag är hopplös. Jag VET att Malco snor saker i köket men inte f—n trodde jag att han åt lök! Jag skulle vara duktig och steka mycket lök och stoppa i frysen så jag skalade och hackade en 5-6st och stekte, lät det svalna i stekpannan och lämnade köket för en stund. När jag kommer tillbaka ser Malco lite ”nöjd” ut och slickar sig om mun. Stekpannan är tom!

VAD GÖRA? Ringer vet som med en gång säger att man måste åka in och få en kräkspruta eftersom lök är giftigt och att hunden kann dö av så mycket. Så det var bara att ge sig av, naturligtvis en lördag em.

Malco fick en stor burk mat och sen en spruta. Efter ca 5 min börjar han spy och maten han fick kommer tillbaka full med lök. Skönt. Han blir lite däven och eftersom vi skulle tävla sök dagen därpå så frågar jag om det. Men, nej. Det blir ingen tävling. Bara att betala ( 2 600:-) och åka hem med sitt matvrak.

Undrar om jag lärt mig att inte lämna den lille mallen ensam i närheten av något ätbart. Man skulle kunna tro att han är en labbe.

SUCK