Välj en sida

Jaha, så har Cleia blivit 7 mån. F-n vad tiden går. Hon har haft en period där hon tycker att ” du matte, jag drar en sväng i skogen, kommer om 5 min” så nu kör vi stenhårt med skvaller och inkallning. Hon har blivit bra mycket bättre men jag litar inte på att hon inte gör om det. Däremot har Malco aldrig varit så ”lydig” som nu. ”Titta på henne, som hon gör! Men JAG gör inte så” säger han. Dom är söta de små rackarna.
Vi har tränat sök som vanligt, förra söndagen körde vi systemsök och både Malco och Cleia var riktigt duktiga och gick ordentliga framslag.

I dag tränade jag ”tävling” med Malco, 3 figgar ute från början och han gick riktigt bra med fina tomslag och bra markeringar.
Cleia gick väldigt bra idag. Hon fick ”fuskfigge” ( en i gruppen gick ut ca 10m, (det låg en riktig figge på 50m) och Cleia fick se henne, sen vände jag bort henne då fuskfiggen gick tillbaka till gruppen) på de två första skicken och hon gick spikrakt ut på 50m och hittade den riktiga figgen på första skicket. På andra skicket gick hon ut 50m men kom lite snett så hon kom fel i vind och gjorde ett kanon-tomslag (tog figgen på 2:a skicket). Sen gick hon resterande slag spikraka och hittade figgarna direkt. Hon har en enorm arbetsvilja och det är full fart hela tiden.

Det har blivit en del lydnadsträning men inte så mycket som jag velat, har haft lite för mycket annat ett par veckor nu. Ska bli skönt när det blir bättre träningsväder. Är skittrött på detta nu.
I går var vi på Enköping BK ( AfBVs årsmöte). Dom hade Mondioringuppvisning. Det är för jäkla kul med det, hoppas verkligen att SKK/SBK tänker om och godkänner det i Sverige.
Vi hade tänkt träna lite när vi ändå var där men både parkering och planer var isgata. Varför i herrans namn sandar dom inte på klubbarna. Det fanns en liten hörna där dom kunde visa MR.