Välj en sida

Även om jag varit lite slarvig med att skriva så har vi inte legat på latsidan. Nu kör vi rapport på lördagar, sök på söndagar och spår på tisdagar. Måste ta tag i lydnaden ordentligt också. Fasligt vad dom lägger sig till med fasoner när man släpper efter ett tag.

Rapporten är ganska rolig, Malco går som en skållad råtta till mig men tvekar fortfarande till andra stationen och det beror inte på husse, han har samma beteende som när vi började med budföring. Jag är inte det minsta orolig, han är som han är, det kommer. Om han kommer att kuta åt båda håll som han nu gör till min station så får dom akta sig ute i landet, här kommer en snabbis.

Söket går över förväntan, han har inte visat några skalltendenser på länge nu, han fullkomligt älskar att hämta rulle. Vi har börjat lägga in hens egen rulle också, fortfarande öppen och det går jättebra. Han släpper inte förrän jag tar ut den. Sen ska han ut på påvis.

Vi har ju börjat spåra varje tisdag, en kompis och jag och där går han också skitbra. Även om han fortfarande ligger på lite för mycket. Jilliz får ju också spåra på tisdagar och han är överlycklig. Han är en riktig ”tryggve” i spåret. Lugn och stadig.

Jag är ju dagmatte till Tobbes valp som nu är 4 mån och jag har börjat spåra med honom också. Vad gulligt det är med dessa småttingar. Det artar sig riktigt bra. Hans husse ska börja med sådana där fåniga IPO-spår men med mig får han gå i skogen. Han är även med på söket och är jätteduktig.

Vilken härlig vinter, riktigt träningsvänlig. Jag älskar att vandra i skogen som är grön av mossa och härliga vattenpölar som Malco kan hoppa i.