Välj en sida

Nu har vi kommit hem från söklägret i Gamleby. En kanontrevlig vecka med mycket sök och nya idéer. Malco har skötts sig mycket bra. Det var ett jättebra gäng med stor spännvidd och sånt är ju mycket lärorikt och kul. Det var ett par från Danmark med och dom hade en lite annorlunda träningsbakgrund. Inte så mycket figurantarbete utan mer passiva figgar. Deras hundar blev skitskraja när vi plötsligt började prata, leka och mata dom men efter några dagar tyckte dom att vi var sååå mysiga och fick helt andra svansar och motivation. Vi var en lite ovanlig grupp tror jag för vi var övervägande skallhundar ( i Danmark finns bara skallmarkering ).
Vilka skogar vi hade tillgång till!!!! Tänk om man bara hade hälften av detta här uppe.  
Det har varit mycket skratt och bus i gruppen. De andra grupperna tittade lite konstigt på oss, hmm, man kan väl inte ha sååå roligt och samtidigt utföra seriös träning?? Men si det går alldeles utmärkt, så det så.

På tisdagkvällen var det ”belgar-race” och knas-uppletande som vanligt, en massa olika konstiga saker med olika poäng beroende på svårhetsgrad.
Vilka som vann uppletandet? Sökgänget förståss!! Vem som vann racet? Malco förståss!!

Nu är det bara att tänka om och sätta på sig spårglasögonen för nu ska spåren till belgarmästerskapen snitslas upp.
Ingen rast, ingen ro. Men kul.