Korning

I dag har jag varit på Södertälje BK och gjort både mentaldelen och exteriören till korning och klarat båda så nu kan man titulera sig ”Korad”. 4 av mina syskon var också där.
Jag fick gå som 1:a hund, skitspännande. Men, nemi-problemi, dom började ju med en massa kamplekar, det bästa jag vet. Sen skulle han (testledaren) ta på mig och känna lite här och där. Mindre kul men man måste ju acceptera. Efter det skulle jag jaga ifatt en trasa som for hit och dit. Inga problem (dom fick byta trasa sen). Sen låg den still och, vips, försvann den in i ett rör. Vad tog den vägen!!?? Jag letade överallt, kollade linor, maskinen som drog haren, marken, sen kände jag lukten av den i röret, grävde lite men inte kom den fram – fick ge mig till slut.

Sen kom det en kul ”gubbe/gumma” som gjorde lattjolajbanrörelser, klädd i en cape med huva. Kul typ, den måste jag skälla på. Hon tog av dig capen och stod still och jag skulle fram och hälsa, bäst att ta capen med mig till henne tyckte jag, måste ruska lite också.

Nästa anhalt var ”dumpen” eller overallen som den också kallas, den for upp och jag såg den lite som en stor kamptrasa, rusk, rusk. Det var visst inte så man skulle göra men viftar dom med en stor kamptrasa så måste man ju agera.  
Sen var det ett djäkla skrammel med en gammal tvättunna – måste kolla. Sen började dom dra en konstig gubbe mot mig, jag var lite osäker först men sen ”kavlade jag upp ärmarna och spottade i nävarna” kom hit om du törs! Sist var det skott men vem bryr sig.

Kommer inte ihåg om det var precis i denna ordning men nåt liknande. En skitkul ”övning”.
Jag fick ihop 464 poäng, faktiskt bäst av oss 5 men alla klarade sig med den äran. 5 korade i kullen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen