Välj en sida

Tack för påminnelsen, det  var ju en figurrad med också. Ja, en ”gubbe” höll i mig och matte sprang iväg, långt och förbi en massa konstiga figurer som varkade stå överallt. Sen hoppade det upp en gubbe till, nej nu måste jag få springa till matte med det fick jag inte direkt. – Nu släppte han mig, full fart efter matte men den här sista upphoppande figuren måste jag stanna och kolla lite. Äsch, ingenting. Matte här kommer jag.

Nu är vi i Strängnäs på Kiragårdenläger och den här gången fick Jilliz följa med. Husse är hemma och jobbar. Vi har tränat uppletande och lite lydnad idag. Jilliz fick också leta saker och den gamle var på hugget, ut i galopp på tre saker. Det har varit en sk ”startdag” så det har droppat in Kiragårdare hela dan. I morgon ska vi ut i skogen och träna spår och sök. Jag ska söka.