Välj en sida

Nu är det snart jul och folk är som tokiga. Vi tar det hela med ro, brukar vara ute i skogen med hundarna och sen käka lite julmat. Likadant på Nyår. Inga utsvävningar här inte. Skulle aldrig lämna hundarna eller utsätta dem för värsta kalaset även om dom inte bryr sig. Man är väl lite udda.

Vi har precis kommit hem efter en lång promenad i regnet. Malco är ju en klippa vid möte med andra hundar och Cleia börjar bli riktigt duktig hon med. Hon är en riktig bergsbestigare, ska upp på varenda sten hon ser.

Vi håller också på och ”leker” lite lydnad. I går tränade vi uppletande och hon är riktigt duktig på att komma in med föremålen. Kul. Sen kör vi ju rapport och sök i helgerna och då får hon vara med och prova på. Hon är så dj…a självständig så det är inga som helst problem.

Hon får också följa med på våra torsdagsträningar (lydnad) och det går riktigt bra att träna med henne lös bland andra hundar.

Jag har börjat träna Malco igen i lydnad, vi har legat lågt ett tag men ska se om det går att få igång honom så han kan gå ett lydnadsprogram utan att ”kräkas”.
Jag har inte märkt någon större skillnad på honom ännu efter rotborttagningen, kanske inte blir någon men det känns skönt att veta att han inte har ont där i alla fall.

Nu har vi massor av jobb framför oss då vi ska flytta vår lilla klubb till nytt ställe. Ska bli skitkul. Kanonbra ställe. FD fotbollsplan med stuga.