Välj en sida

Tiden går. Det är ett tag sen som Malco blev ensam och han verkar trivas alldeles utmärkt med det. Allt ljus på mig!! Det känns fortfarande lite konstigt, lite halvt på något vis. Det är däremot mycket tyst hemma nu för tiden, Jilliz skällde mycket. Skönt men också tomt på nåt vis.

Jag har semester och jobbar lite hipp som happ. Eftrsom jag slutar den sista augusti så har jag varit tvungen att ta ut all intjänad semester. Men jag ska jobba den sista veckan så vi kan göra ett avslut, det har blivit mycket på 8 år. Det är med lite blandade känslor jag slutar. Det ska bli jätteskönt att vara ledig men lite separationsångest har jag ju också.

Ska bli intressant att se om jag kommer att träna så mycket mer som jag sagt. I och för sig måste jag det om vi ska tävla, annars blir det inga resultat. Hoppas bara att Malco får vara frisk, såg i min 10-årskalender att han fick akut Ehrlichia vid denna tid förra året.

Det är dags att börja snitsla igen nu inför BBKs elitspår. Har lovar att fixa spåren till den ena gruppen, 10st. Efter lite vila är det faktiskt kul att börja igen. Snacka om galen.