Välj en sida

Vi har ju lagt ner tävlandet ett tag men tränar både kondition och lydnad och Malco känns pigg. Vi får väl se nästa vecka hur det blir att ha en ”lillasyster” runt tassarna. Jag tror Malco kommer att tycka att det är skitkul. Inte de första dagarna kanske men sen.
Vi strök oss på spårtävlingen i söndags och måste ju stryka oss på söket på söndag pga bebis. Det blir två bebisar att passa då vi ska ta med oss en till som ska till Stockholm och där matte inte har tid att hämta förrän på söndag em. Bra för lilla Cleia som slipper vara ensam förata dygnet.
Det här ska bli hur spännande som helst. Nu får vi verkligen hoppas att hon tål fästingmedel. Inte en Ehrlichiahund till.

Hemma är allt en enda röra för jag håller på att flytta mitt kontor till rummet där mitt arbete var. Hur mycket grejer har man på ett kontor????!!!! Jag flyttar mest omkring sakerna hit och dit ( känns det igen? ). Ska lägga in en extra växel så det blir klart nån gång. Det kommer att bli kanon när det blir klart. Hoppas jag.