Välj en sida

Vi håller på att fixa en ny plan till klubben och vi har hjälpt till att kratta mm. Om sanningen ska fram så är vi väl mest i vägen men det är kul att vi kan kuta omkring där alla hundar huller om buller. Jilliz har utnämnt sig till polis och sorkfinnare. Konstig blandning men det är ju så med Jillpan.
I dag körde vi sök innan vi krattade och jag fick gå på två popupper, för att träna att gå rakt ut sa matte. Jag fattar ingenting, det gör jag väl jämt. Vi körde en massa markeringsövningar med alla hundar. De andra håller på att lära sig att ta den egna rullen och jag måste backa undan lite mer när jag skäller. Jag går inte på men kommer lite nära ibland. Man är ju taggad vet ja!
Kompisarna börjar bli riktigt duktiga och en (Simon) ska tävla snart. Matte ska försöka få ut ett par till. Även om de behöver putsa liiiite till på lydnaden. Bebisen (Jingel 10 mån) far fram som ett lokomotiv i skogen. Hon går hur bra som helst med lösrulle nu. Skitkul.
Efter söket blev det korvgrillning innan ”krattningen” men vi fick inget. Vi fick sitta i bilarna, det var bara den där bortskämda Jillpan som fick vara ute och jag ger mig den på att han fick smaka. Hmm. Fast vi fick ju godis på söket förståss.