Välj en sida

Hoj
Det var ett tag sen men det har varit mycket annat ett tag nu. Ska försöka bli lite ”hundig” igen. Malco har varit ”låg” ett tag, det är nog lite Ehrlichia-känning. Tycker att jag känner igen rädslorna mm. Så djäkla trist. Söket funkar han bra i men han vill inte springa rapport, är alldeles för ”mammig” när han är sån.
Cleia är som vanligt, inget som stoppar henne inte. Hon går som bara den i rapporten och även i söket. Jag har börjat träna lite lydnad med henne nu. Vi får se hur det artar sig. Det känns bra. Hon är ju väldigt självständig så hon är en liten utmaning. Det är ju på både gott och ont med för självständiga hundar.

Naturligtvis har jag haft datahaveri också och där försvann all mailkonversation. När datorn började hacka så back-uppade jag ”mina dokument” så lite är räddat. Jag har en extern hårddisk med mitt gamla på och den pratar inte med min nya dator, hur kul är det. En datakille ska titta på det, hoppas han kan fixa det.

Hemsidorna får jag plocka hem från cyberrymden. Vilken tid det tar att lägga in alla program igen, suck. Men jag tror att jag ”är hemma” nu.