Välj en sida

Den här veckan har det varit lite rörigt, jag har packat ihop 7 års arbete. Det blir en hel del kan man säga. Det har passat ganska bra för Malco har varit magsjuk. Det har runnit som vatten ur honom men han har inte varit speciellt dålig, lite låg en dag bara. Han har fått svälta nån dag och fått fisk, ris och kycklingfilé sen. Snacka om hungrig hund sen. Nu är han som vanligt igen.

Jag lämnade av det sista idag så nu är man fri som fågeln, panshis. Får se hur mycket tid man får över. Ingen kan jag tänka mig. Vi går ju i väntans tider också. Ska hämta en liten malleflicka i okt. Malco ska få en kompis. Jag gillar ju de första åren, den med inlärningen. Ska bli kul med ny ”råvara”.

Annars är det spår som gäller igen, ska fixa 10 elitspår till 14 sept. Jag hade själv anmält mig till 4 spår till nästa helg men blev bortlottad på alla 4. Tur man har börjat med sök också om säger så. Det blir så att man ledsnar på att träna spår också, eller inte kanske. Jag gillar ju spår. Äsch, på´t  igen. Nån gång ska man väl komma med.