Välj en sida

Jag blir tokig. Nu har jag satt på Exspot på både Cleia och Malco i vår och det har fungerat bra men så däckade Malco och jag vet inte om det är ett skov eller Exspoten så jag slutade med det på honom. Han har för säkerhets skull fått en penicillinkur och blev klart bättre. Sen köpte jag Skudo Pet och satte på honom. Måste testa allt.
I dag har jag plockat ca 5 fästingar på Cleia (som har Exspot) och ingen på Malco?? Kan den där lilla dosan verkligen fungera? Nu har jag beställt en till. Hoppet är det sista som lämnar en, eller hur.

Annars går vi och stånkar i värmen. Jag har ju 10 elitspår att få ut till Belgarmästerskapen så jag ser fram emot lite svalare väder. Annars är det såå skönt att lulla omkring i skogen och snitsla. Riktig terapi.

På klubben går det framåt, det börjar bli riktigt fint i stugan och planen får ta den tid det tar (vildsvinsgroparna). Vi håller för fullt på att skriva namn på plankor till staket med brännpenna för tillfället. Medlemmarna köper plankor som får deras namn, på så sätt kan vi finasiera staketet. Det kommer att bli såå fint.

Jag tränar lydnad med Cleia i stort sätt varje dag nu och det går framåt. Kul att hon börjar bli ”hund” nu. Ingen valle längre.