Välj en sida

Man tror inte det är sant. Malco har ju varit jättepigg hela sommaren men i måndags var han lite ”trött” men jag trodde det berodde på att vi varit ute på kortläger, en helg med brukslydnad i Strängnäs med Anna  Löfgren som instruktör. Hon är bara såååå kanon!

Men han var ”trött” även på tisdagen, försökte träna lite lydnad men svansen hängde rakt ner och han var inte det minsta på G. Det var i och för sig varmt men det brukar han inte bry sig så mycket om. Vi gjorde även ett par spårupptag och där märkte jag ingenting. Han åt som vanligt också.

I morse var hela hunden alldeles varm och låg så jag tog febern, 40,3. Jag visste precis var klockan var slagen, kände igen symptomen. Tur att dom har Drop-In på Vårsta Vet.klinik. Tog prover som naturligtvis visade på akut Ehrlichia, IGEN!! Penicillin i 3 veckor, IGEN!

F—n vad trött jag blir. I går kom en kallelse till sph-ekl där vi kommit med. Nu börjar återbudens glada tid igen, inte från klubbarna utan från mig. Vi har bergis kommit med på alla spårtävlingar jag anmält till  i sept.
Man kan ju hoppas att det går att köra några sök senare i höst.

Någon där uppe har bestämt sig för att jag inte ska tävla med hund. Har väl varit ett monster i mitt förra liv. ( inte i detta hoppas jag )