Dan-före-dan

Vadå jul, här är vi sjuka. Båda är förkylda och risiga av det och jag har åkt på njursten igen. Inte så mycket så jag måste in på hospitalet, jag vet ju att jag ”bara” får smärtstillande och det har jag hemma och levt på i två dygn. Plus att jag tillbringat mesta tiden sittande på toaletten, det gör minst ont där.

I och för sig så passar det rätt bra eftersom Malco är/har varit halt. Till sist gick jag till veterinären med honom för jag blev lite orolig att det kunde vara något mer än trampdynan men det var det inte. Såret var ganska djupt och vet tyckte att det skulle kanske ha sytts. Vilket fall som helst så tar det en evig tid att läka på trampdynan. Det var strumpa inne och sko ute som gällde, tur man köpte nya skor på mässan.

Snacka om att han håller på att krypa ur skinnet, den lille men är lugn och fin inomhus. Tack och lov.

Det finns hopp, vi har precis grilljerat skinkan och tjyvsmakat, vi mår mao bättre.

GOD JUL alla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen