Välj en sida

Har inte skrivit på ett tag, det har varit mycket. Sen sist har vi varit på SM och vi har tävlat lite till. Cleia hade skitkul på SM, på campingen. var halvvägs till Danmark var gång vi gick ner till stranden. Hon kutade i vågorna som en galning. Malco var lite mer försiktig. Det var Cleias husvagnspremiär och det var inga som helst problem.

Vi tävlade akl-sök och det gick inget vidare. Hon gick riktigt bra på söket, bra markeringar MEN hon lämnade figgen för att hämta mig (tyckte väl att jag var för långsam) sen sprang hon tillbaka. Vi fick 6:or.
Lydnade ska vi helst glömma, det gick hästar i hagen bredvid lydnadsplanen och dem låste hon sig totalt på, hela lydnaden. Ger inte många poäng. Sånt händer med unghundar, inte hela världen.

I lördags tävlade vi lydnad på Botkyrka och nollade både platsläggande och ställande, annars kändes det ganska bra trots en liten malör på tandvisningen. Hon gillade inte domarens sätt och snedade till och när han sen sade till henne blev hon arg. Vi fick en 5:a. Och ett 3:e pris. Ja, ja.

I kväll var vi i Haninge och tävlade I:an igen och jag var lite spänd på tandvisningen efter föra gången men hon var kolugn så det var inga problem. Hon var jätteduktig och skötte sig med den äran. Det var 19 till start och vi fick ihop 186,5 och vann. Duktig flicka.