Välj en sida

Tack och lov bara en snok. Plötsligt ringlade den bara framför fötterna på mig då vi vallade av sökbanan. Hu, äckligt även om det bara var en snok. Den lade sig att sola i banan sen så vi undvek det stället.
Cleia går från klarhet till klarhet i söket. Hon fick gå ”riktigt” sök och skallmarkerade. Hon kom fel i vind ett par gånger så det blev naturliga tomslag och hon kom in till mig alldeles av sig själv efter bra slag. Kanon!!

Malco är fortfarande pigg och går också kanon på söket. I dag var det nog bara mina hundar som inte kroknade, det var ju rätt varmt. Skönt att dom verkar klara det. Vad det gäller Claia så finns det nog inget stopp i henne. Fast idag hoppade hon faktiskt in i bilen alldeles själv efter träningen.

Vi har två nya valpar, en terv och en boxer på runt 3 mån. Vi gjorde ”klickersök” med dem och det är så härligt att se när poletten trillar ner. Det är värt guld att ha möjlighet att börja skogsarbete så tidigt. För att inte tala om våra promenader där vi har alla hundar lösa huller om buller. Alla åldrar, raser, hanan, tikar i salig röra. Så jäkla bra och så ”uppfostrande”. Vi har aldrig haft någon allvarlig incident.

Efter söket åkte vi till klubben och målade och krattade lite. Det går sakta men säkert framåt i stugan. Det behöver ju inte gå fort, vi hinner. Medlemmarna tycker det är kul att vi hjälps åt. Att få vara delaktig.